Meer resultaten voor consumentenkrediet

consumentenkrediet
Wat zijn consumentenkredieten? Mijn geld en ik.
Wat is een consumentenkrediet? Een consumentenkrediet is elk krediet dat in principe wordt aangegaan voor de aankoop van iets anders dan vastgoed, dit kan bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe wagen of een huishoudtoestel zijn. Maar je kan ook een krediet aangaan om verbouwingen, een huwelijksfeest. Consumentenkrediet is strikt geregeld door de Wet op het Consumentenkrediet.
Consumentenkrediet Statbel.
Men bedoelt met consumentenkrediet elk voor krediet ander ding dan om de aankoop van een onroerend goed te financieren. Zie: Wet van 12 juni 1991 op het consumentenkrediet. Kredietinstellingen, financiƫle instellingen en erkende verkopers. Resultaten beschikbaar 5 maanden na de referentieperiode.
Wet op het consumentenkrediet Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. De Wet op het consumentenkrediet Wck is een wet die regels bevat over het consumentenkrediet ter bescherming van de consument. In Nederland wordt het consumentenkrediet geregeld door de wet van 4 juli 1990. In Belgiƫ is er de wet van 12 juni 1991 op het consumentenkrediet.
Erfgoedlening type consumentenkrediet Erfgoedlening Premies Onroerend erfgoed.
De erfgoedlening type consumentenkrediet mikt op investeringen in onroerend erfgoed, in eigendom van particuliere eigenaars. Het onroerend erfgoed is beschermd of opgenomen in de vastgestelde inventaris bouwkundig erfgoed. Het project moet in orde zijn met de nodige vergunningen en toelatingen.
Consumentenkrediet FSMA.
Ook de kredietkaart of in het rood gaan op de zichtrekening zijn veel gebruikte formules van consumentenkrediet. Welke regels gelden er? Consumentenkredieten zijn onderworpen aan specifieke wetgeving. Zo zijn de kredietkosten die mogen worden aangerekend bij een consumentenkrediet wettelijk beperkt.
Consumenten krediet Elantis.
Let op, geld lenen kost ook geld. Lening op afbetaling, onderworpen aan Boek VII titel 4, hoofdstuk 1 van het Wetboek Economisch Recht. Simulator hypothecair krediet. Het is belangrijk om te weten over welk budget u beschikt voor u maar enige verplichtingen aangaat.
Consumentenkrediet Belgium.be.
Home Economie Handel en consumptie Consumentenbescherming Financiele diensten Consumentenkrediet. Voor zeer veel consumenten is het krediet een courante betalingswijze geworden. De veelzijdigheid van de soorten krediet en de nieuwe Europese regelgeving hebben de wetgever ertoe aangezet om nieuwe maatregelen te treffen om de consument beter te beschermen.
Het consumentenkrediet: wat je er wil van weten Krediet Krijgen.
De Wet op het Consumentenkrediet. De wet op het consumentenkrediet regelt de kredieten die je aangaat bij een professionele verstrekker. Daaronder verstaan we volgende krediet soorten: lening op afbetaling, verkoop op afbetaling, kredietopening, negatief saldo op zichtrekening en de leasing of financieringshuur.
Consumentenkrediet Mijn geld en ik.
Als een kredietgever je een consumentenkrediet toekent moet dit in een kredietovereenkomst een contract staan. Het bedrag van het krediet wordt niet cash uitbetaald maar via overschrijving of cheque. Het consumentenkrediet is, buiten enkel uitzonderingen, een dienst waarvoor je moet betalen.
Het consumentenkrediet Wikifin.
Als u dan toch een krediet nodig heeft. Leningen aangaan voor kleinere, persoonlijke aankopen is een beslissing die u weldoordacht moet nemen. Kies een consumentenkrediet dat past bij wat u nodig heeft, en waarvan u zeker bent dat u de terugbetaling aankan.
www.elfri.be Wetgeving Wet Consumentenkrediet als deel van het WER.
Wanneer er in hoofde van een consument een wanbetalingen geregistreerd staat in de Centrale voor een totaal achterstallig bedrag van meer dan 1.000 euro in het kader van een consumentenkrediet die niet werd afgelost dan kan een kredietgever geen nieuwe kredietovereenkomst sluiten.
Cofidis Belge Het consumentenkrediet.
Door zijn economische rol draagt het consumentenkrediet in sterke mate bij tot de nationale economische groei. Concreet: het consumentenkrediet is een lening die wordt toegekend door een kredietmaatschappij of een bank, voor de financiering van elke aankoop anders dan een onroerend goed.

Contacteer ons