Meer resultaten voor consumentenkrediet

consumentenkrediet
Betere bescherming op het vlak van consumentenkrediet 1819.be.
Betere bescherming op het vlak van consumentenkrediet. Betere bescherming op het vlak van consumentenkrediet. Deze wijziging werd ingevoerd om te zorgen voor een betere bescherming van de consument, legt strengere voorwaarden op aan kredietbemiddelaars en maakt mystery shopping mogelijk voor de Economische Inspectie.
Wet consumentenkrediet Eerste Hulp Bij Schulden.
Bovendien moet je ook rente betalen voor de periode dat je het geld of de goederen ter beschikking had. Wanneer een kredietgever zich niet houdt aan de Wet op het Consumentenkrediet kan je tegen hem een klacht indienen. Wet op het Consumentenkrediet.
Consumentenkrediet kiezen Belfius.
Het consumentenkrediet: wat je er wil van weten Krediet Krijgen.
De Wet op het Consumentenkrediet. De wet op het consumentenkrediet regelt de kredieten die je aangaat bij een professionele verstrekker. Daaronder verstaan we volgende krediet soorten: lening op afbetaling, verkoop op afbetaling, kredietopening, negatief saldo op zichtrekening en de leasing of financieringshuur.
Consumentenkrediet Belgium.be.
Home Economie Handel en consumptie Consumentenbescherming Financiele diensten Consumentenkrediet. Voor zeer veel consumenten is het krediet een courante betalingswijze geworden. De veelzijdigheid van de soorten krediet en de nieuwe Europese regelgeving hebben de wetgever ertoe aangezet om nieuwe maatregelen te treffen om de consument beter te beschermen.
Wat zijn consumentenkredieten? Mijn geld en ik.
Wat is een consumentenkrediet? Een consumentenkrediet is elk krediet dat in principe wordt aangegaan voor de aankoop van iets anders dan vastgoed, dit kan bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe wagen of een huishoudtoestel zijn. Maar je kan ook een krediet aangaan om verbouwingen, een huwelijksfeest. Consumentenkrediet is strikt geregeld door de Wet op het Consumentenkrediet.
Cofidis Belge Het consumentenkrediet.
Door zijn economische rol draagt het consumentenkrediet in sterke mate bij tot de nationale economische groei. Concreet: het consumentenkrediet is een lening die wordt toegekend door een kredietmaatschappij of een bank, voor de financiering van elke aankoop anders dan een onroerend goed.
Wet op het consumentenkrediet Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. De Wet op het consumentenkrediet Wck is een wet die regels bevat over het consumentenkrediet ter bescherming van de consument. In Nederland wordt het consumentenkrediet geregeld door de wet van 4 juli 1990. In België is er de wet van 12 juni 1991 op het consumentenkrediet.
5 zaken die u moet weten over het consumentenkrediet.
Een krediet voor de consument. Het consumentenkrediet wordt toegekend aan consumenten die producten of diensten aankopen voor niet-professionele doeleinden. Om een consumentenkrediet te mogen aanvragen, moet u, onder andere, volwassen zijn, in België verblijven en niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan.
Studie naar het belang van het consumentenkrediet en het hypothecair krediet voor de Belgische economie Febelfin.
Studie naar het belang van het consumentenkrediet en het hypothecair krediet voor de Belgische economie. Studie naar het belang van het consumentenkrediet en het hypothecair krediet voor de Belgische economie. De Beroepsvereniging van het Krediet BVK gaf begin 2014 opdracht aan Prof.
Schuldsaldoverzekering bij consumentenkrediet te duur Spaargids.be.
De FSMA wacht de volledige resultaten van het onderzoek echter niet af om erop te wijzen dat deze producten duur zijn voor de dekking die ze bieden. Wie een consumentenkrediet aangaat, doet er dus goed aan zich af te vragen of hij een dergelijke schuldsaldoverzekering nodig heeft.
Consumentenkrediet FOD Economie.
Ze worden nagekeken door de FOD Economie. Meest voorkomende opmerkingen van de FOD Economie PDF, 188.12 Kb PDF, 188.12 KB. 4 mei 2018. Boek VII Wetboek van economisch recht gecoördineerde teksten Justel. Geannoteerd Wetboek Consumentenkrediet. Laatste nieuws voor dit thema.

Contacteer ons