Resultaten voor consumentenkrediet

consumentenkrediet
EDUCAM Tussenpersoon in consumentenkrediet.
Voorbereid deel te nemen aan het wettelijk examen Kredietbemiddeling" Tussenpersoon in het consumentenkrediet." De opleiding is bestemd voor Personen" in Contact met het Publiek" PCP en Distributieverantwoordelijken" bij een agent" in nevenfunctie" dit is een bemiddelaar inzake consumentenkrediet wiens hoofdactiviteit de verkoop is van goederen en diensten van niet-financiële aard en die bij wijze van nevenactiviteit optreedt voor rekening van een of meer kredietgevers zoals een autoconcessiehouder.
Schuldsaldoverzekering bij consumentenkrediet te duur Spaargids.be.
De FSMA wacht de volledige resultaten van het onderzoek echter niet af om erop te wijzen dat deze producten duur zijn voor de dekking die ze bieden. Wie een consumentenkrediet aangaat, doet er dus goed aan zich af te vragen of hij een dergelijke schuldsaldoverzekering nodig heeft.
Cofidis Belge Het consumentenkrediet.
Het consumentenkrediet omvat een waaier van oplossingen voor de aangepaste financiering van goederen of diensten op maat van uw behoeften. Door zijn economische rol draagt het consumentenkrediet in sterke mate bij tot de nationale economische groei. Concreet: het consumentenkrediet is een lening die wordt toegekend door een kredietmaatschappij of een bank, voor de financiering van elke aankoop anders dan een onroerend goed.
Het prijskaartje van een consumentenkrediet.
Consumentenkrediet is in feite een verzamelnaam voor allerhande soorten leningen. Alleen een hypothecair krediet voor vastgoed valt niet onder die noemer.Een consumentenkrediet kan door zowel een financiële instelling als een verkoper van bijvoorbeeld een elektrozaak worden aangeboden. Welke formules bestaan er?
Consumentenkrediet Statbel.
Men bedoelt met consumentenkrediet elk voor krediet ander ding dan om de aankoop van een onroerend goed te financieren. Zie: Wet van 12 juni 1991 op het consumentenkrediet. Kredietinstellingen, financiële instellingen en erkende verkopers. Resultaten beschikbaar 5 maanden na de referentieperiode.
5 zaken die u moet weten over het consumentenkrediet.
Een krediet voor de consument. Het consumentenkrediet wordt toegekend aan consumenten die producten of diensten aankopen voor niet-professionele doeleinden. Om een consumentenkrediet te mogen aanvragen, moet u, onder andere, volwassen zijn, in België verblijven en niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan.
Wat zijn consumentenkredieten? Mijn geld en ik.
Wat is een consumentenkrediet? Een consumentenkrediet is elk krediet dat in principe wordt aangegaan voor de aankoop van iets anders dan vastgoed, dit kan bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe wagen of een huishoudtoestel zijn. Maar je kan ook een krediet aangaan om verbouwingen, een huwelijksfeest. Consumentenkrediet is strikt geregeld door de Wet op het Consumentenkrediet.
Consumentenkrediet FOD Economie.
Ze worden nagekeken door de FOD Economie. Meest voorkomende opmerkingen van de FOD Economie PDF, 188.12 Kb PDF, 188.12 KB. 26 september 2018. Boek VII Wetboek van economisch recht gecoördineerde teksten Justel. Geannoteerd Wetboek Consumentenkrediet. Laatste nieuws voor dit thema.
Wet op het consumentenkrediet Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. De Wet op het consumentenkrediet Wck is een wet die regels bevat over het consumentenkrediet ter bescherming van de consument. In Nederland wordt het consumentenkrediet geregeld door de wet van 4 juli 1990. In België is er de wet van 12 juni 1991 op het consumentenkrediet.
Het consumentenkrediet Wikifin.
Als u dan toch een krediet nodig heeft. Leningen aangaan voor kleinere, persoonlijke aankopen is een beslissing die u weldoordacht moet nemen. Kies een consumentenkrediet dat past bij wat u nodig heeft, en waarvan u zeker bent dat u de terugbetaling aankan.
www.elfri.be Wetgeving Wet Consumentenkrediet als deel van het WER.
Wanneer er in hoofde van een consument een wanbetalingen geregistreerd staat in de Centrale voor een totaal achterstallig bedrag van meer dan 1.000 euro in het kader van een consumentenkrediet die niet werd afgelost dan kan een kredietgever geen nieuwe kredietovereenkomst sluiten.
Zes op tien Belgen lenen om te shoppen Netto.
Toon de deelmogelijkheden op sociale media. De Belg durft wel eens lenen om een nieuwe tv te kunnen betalen. Zes op de tien Belgen hebben minstens één consumentenkrediet. Meestal gaat dat goed. Toch loopt 35, procent van de kredieten een betaalachterstand op.

Contacteer ons